Floorball

Hockey og floorball i Parasport Danmark er for mennesker med et udviklingshandicap og er en af de største idrætter for denne gruppe. Floorball er en af de to hockey-idrætter som spilles i Special Olympics-regi og har stor international udbredelse.
Hockey i Parasport Danmark (også kaldet halhockey) er en form for halhockey, hvor der spilles med en puck, mens floorball spilles med en let plasticbold.

Floorball
Spilles enten på lille bane (”Kleinfeld”) som måler min. 12m x 20m eller på stor bane 20m x 40m, og banen omkranses af en 50 cm høj mobil bande med runde hjørner. Ved stævner spilles der som regel på to-tre små baner. Hvert hold må stille med otte spillere og spiller med tre markspillere og én målmand på banen ad gangen. Spilletid varierer fra to x syv min. til to x 15 min. og tilpasses efter antal deltagende hold og kampe. Ved spil på stor bane må hvert hold stille med max. 20 spillere, og der spilles med fem markspillere og en målmand ad gangen. Juniorer spiller tre x 15 min., mens seniorer spiller tre x 20 min. Markspillerne bruger ikke nogen form for beskyttelsesudstyr, hvorimod brug af hjelm med ansigtsmaske er obligatorisk for målmændene. For målmænd anbefales det desuden at benytte en særlig polstret målmandsdragt og evt. tynde handsker (ikke fodboldmålmandshandsker).

Floorball er en meget ny idræt i VHI, så vi har kun deltaget ved venskabsstævner i Tyskland.

Bor du i Vordingborg kommune har du mulighed for at benytte vores Taxa ordning, det kræver at du ikke selv kan benytte de offentlige transportmidler. Og for at bestille denne ordning, skal du kontakte Martha Andersen tlf. 22 98 32 23
Kontakt mandag til torsdag kl. 9 - 21

Træningstid:  

Træningssted: Kastruphallen, Sct. Clemensvej 27

Kontaktperson og træner:

Vi søger træner og spillere...

Vordingborg Handicap Idræt | CVR: 325 525 79 | Sct. Clemensvej 27, 4760 Vordingborg  | Tlf.: 40 83 63 47 | vhi@sport.dk