Bowling

Bowling kan spilles af alle, og uanset handicap er der en mulighed for at komme til at spille.

 

På nuværende tidspunkt har vi bowlingramper for dem som ikke selv kan kaste bowlingkuglen, men er du så svært handicappede at du ikke kan bruge dine arme, findes der en bowlingrampe som styres med et joystick til at rette rampen ind med og en elektrisk udløser til bowlingkuglen.

 

VHI deltager i Parasport Danmarks turnering hvor der spilles 6 lørdage hen over sæsonen og hvor der på den 6. spilledag bliver fundet, hvem der er blevet Regionsmestre og de tre bedste hold går så videre til Danmarks Mesterskabet.

 

Vi deltager også i en lokal turnering som kaldes Storstrøms Cup, hvor vi er 4 klubber som mødes én gang i hver klub og afslutter med et stævne, hvor der både er gaver for forskellige antal væltede kegler og præmier til alle.

 

Vi har haft deltagere med ved Special Olympic World Games i Shanghai, hvor Thomas Lehmann tog guld, og i Polen, hvor Camilla Larsen vandt sølv.

Og i 2012 deltog Dorthe Pedersen på Cypern i Special Olympic European Bowling Tournement. Her blev det til 2 guldmedaljer!

 

Bowling er blevet en stor succes, på landsplan er der ca. 50 klubber med 550 spillere og ud af dem er der ca. 375 som deltager i Parasport Danmarks turnering.

Er du interesserede i mere viden om turneringsregler og hvem der sidder i landsudvalget, kan du gå ind på Parasport Danmarks hjemmeside og under idrætter finder du bowling.

 

 

Træningstid: Mandage  kl. 17 – 18 og kl. 18 – 19 

 

Træningssted: VordingBowl, Næstvedvej, Vordingborg

 

Kontaktperson og træner

 

Kontakt 22 52 63 27 - Kirsten Vagner

 Regler kan hentes her


Storstrøms Cup 
Frank Olsgaard 

 

 

 

  

 
 
Vordingborg Handicap Idræt | CVR: 325 525 79 | Sct. Clemensvej 27, 4760 Vordingborg  | Tlf.: 40 83 63 47 | vhi.kontor@gmail.com