Humør anekdoter gennem tiderne

 

Her kommer humoristiske anekdoter fra tiden i VHI....

Alle er velkomne til at komme med sjove oplevelser fra tiden i VHI...

________________________________________________________________________

Sådan kan det gå når man kører til FM i Boccia!

Der var to biler der skulle til Horsens, jeg skulle over og spille FM individuelt i boccia.

Vi kørte hjemmefra lørdag morgen, op til færgen (Halsskov-Knudshoved), men da vi skulle ombord, ville Pers (V. Larsen) bil ikke starte og måtte skubbes ombord, og da vi ankom til Fyn blev den også skubbet fra borde. Da det var mig der skulle spille kørte Kirsten, Ulla, Preben og jeg videre i Prebens bil.

Men så skete det hverken værre eller bedre, Prebens bil punkterede udenfor Vejle, nå ud af bilen, reservehjulet lå selvfølgelig under alt bagagen, op med det hele og i gang.

Det var et under der ikke skete nogen ulykker imens vi skiftede hjul, for folk der kørte forbi, drejede hovedet næsten helt rundt, for der var tre piger der gik og skiftede hjul, mens en mand bare sad og røg i bilen - han manglede bare den store cigar, men de kendte jo ikke grunden, det blev en tur vi aldrig glemmer.

Stævnet var lidt specielt, man måtte ikke klappe når nogen lavede noget godt, så fandt de på at klappe med fingrene, det kunne ikke høres, men det så sjovt ud.

Jeg endte på en 5. plads og var godt tilfreds med det..

Det var så en lille oplevelse fra en svunden tid, men der har været mange. Flere af os har holdt fødselsdag på stævnedage, bl.a. Kirsten da vi kørte i bus til stævne, denne var pyntet med flag og vi fik lagkage, og der blev sunget fødselsdagssang i bussen.

Så der er foregået mange sjove og gode ting i foreningens første år.

Indleveret af Jytte Jensen.

___________________________________________________________________________

En sjov oplevelse (af Preben Vagner)

 

Ved snookerstævner i København, oplevede vi altid nogle sjove episoder.


Den sjoveste var nok da vi (efter et stævne) kørte ud til vandrehjemmet, lørdag aften, efter en kammeratlig fest med de andre deltagere.


Vores træner John (Jensen) skulle sørge for at vi kom hjem til vandrehjemmet. Han kendte jo København og Henry skulle bare følge ham.

Turen gik udmærket – indtil vi pludselig kørte på en bilfri gade, hvor der stod ”GÅGADE” – Tak skæbne, hvad nu? – ingen problemer, John fortsatte ned ad gågaden og vi blev nødt til at følge efter.

Det er godt nok første gang jeg har været en tur i gågaden i BIL, så jeg nød det, samtidig med at jeg morede mig indvendig. Der er mange gader i København, også gågader.

Selv om København er en gammel by, laver de også om på gaderne dér, husk det John :)


Ikke nok med at vi kørte på gågade, nej bag i vognen sad Jørgen og balancerede med den lagkage Jytte havde fået af værtsklubben, og han havde sine problemer med ikke at tabe den, når John bremsede op og svingede bilen rundt i storbyens natteliv.

Men som altid er Jørgen født under en heldig stjerne og lagkagen kom da ud til vandrehjemmet i hel tilstand.


Jo, det er ikke småting man kommer ud for, hvis man deltager i snooker. Der sker altid et eller andet sjovt eller spændende, så jeg glæder mig altid meget når vi skal til snookerstævne.

Oplevelserne er altid turen værd i sig selv. Tak for et godt tilrettelagt stævne Lavia København og tak for en oplevelsesrig tur til: John, Jytte, Henry, Jørgen og Flemming Turbo.

 

Jo, der er virkelig mange minder fra fordums tid, hvor ”kæmperne” sørgede for at det var sjovt at dyrke idræt, hvilket det da stadig er, bare på en anden måde.
Vordingborg Handicap Idræt | CVR: 325 525 79 | Sct. Clemensvej 27, 4760 Vordingborg  | Tlf.: 40 83 63 47 | vhi.kontor@gmail.com